Sıradan biri olarak geri dönen Aldric; soylular tarafından alay konusu edilir, katillerin hedefi olur ve hiç istemediği bir evliliğe hapsedilir. Artık dünyaya verecek tek bir cevabı vardır: Ya önünde diz çökecekler ya da yok olacaklar.
DiziCepteAna ekrana ekleyin, yeni bölümlerden haberdar olun
Yeni içerikleri kaçırmayın
Takip ettiğiniz diziler ve yeni filmler eklendiğinde ilk siz haberdar olun. Günde en fazla birkaç bildirim; istediğiniz an hesap sayfanızdan kapatabilirsiniz.
Yeni bölümlerden haberdar olunİçerik eklendiğinde bildirim gönderelim
Reklam engelleyici kullanıyorsunuz
Site reklam gelirleriyle ayakta duruyor. Reklam engelleyicinizi kapatarak ya da premium üyeliğe geçerek destek olabilirsiniz.
Bu site, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanır (oturum, favoriler, kaldığınız yerden devam etme). Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi
İlk yorumu siz yazın.